info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Verhuizen

Een verhuizing is een grote stap voor elk bedrijf. Of u nu naar een grotere locatie gaat, uw kantoor naar een nieuwe stad verhuist of simpelweg een aantal kamers naar een andere verdieping moet verplaatsen, een zakelijke verhuizing kan een uitdagende en complexe taak zijn. Bij RUFO Personeelsdiensten bieden een professionele, efficiënte en op maat gemaakte verhuisservice die aan de eisen van uw bedrijf voldoet. Bent u benieuwd hoe RUFO Personeelsdiensten uw verhuizing kan vergemakkelijken? Neem dan contact op, we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Bedrijfsverhuizingen

Onze verhuismedewerkers zijn gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en hebben ruime ervaring met het verhuizen van kantoren, winkels, productiefaciliteiten en andere zakelijke ruimtes. Iedere bedrijfstak heeft zijn eigen bedrijfsmiddelen die meeverhuist moeten worden. De verhuizers van RUFO Personeelsdiensten zijn getraind om verantwoordelijk om te gaan met alle soorten zakelijke inventaris en apparatuur. Van zware machines tot gevoelige IT-apparatuur, wij zorgen voor een veilige en zekere verhuizing.

verhuizen rufo

Verhuizen met minimale onderbreking

Het is een oud gezegde, maar daardoor niet minder waar: tijd is geld. Hoe langer de verhuizing duurt, hoe langer uw bedrijf of de te verhuizen tak stilstaat. Daarom is onze verhuisservice ingericht om de impact op uw normale bedrijfsvoering tot een minimum te beperken. Onze efficiënte aanpak zorgt ervoor dat uw nieuwe locatie snel weer operationeel is. Bovendien is onze planning flexibel: in overleg kunnen we buiten kantooruren werken om uw bedrijf zo veel mogelijk operationeel te houden. Zo bespaart u geld door bij uw verhuizing te kiezen voor RUFO Personeelsdiensten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie.

Contact

Verhuizing volledig geregeld

Bij een verhuizing is het onze missie onze opdrachtgever volledig te ontzorgen. Dit betekent dat wij alle aspecten van uw verhuizing beheren, van het begin tot het einde. We verzorgen de planning, het inpakken, het transport, het uitpakken en de installatie op uw nieuwe locatie. Onze projectmanagers zullen nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat elke fase van de verhuizing volgens plan verloopt.

Veilig en zorgvuldig verhuizen

De veiligheid van uw inventaris staat bij ons voorop. We gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en pakken zorgvuldig in om ervoor te zorgen dat al uw bedrijfsmiddelen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Ons team is getraind in de beste praktijken voor het hanteren van goederen, zodat u gerust kunt zijn dat uw bedrijfsmiddelen in goede handen zijn.

verhuizen door rufo

Oplossingen op maat voor verhuizingen

Elke verhuizing is uniek, en daarom bieden we aanpasbare oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu een klein kantoor of een groot bedrijfscomplex verhuist, wij hebben de middelen, kennis en ervaring om uw verhuizing efficiënt en effectief te beheren.

Kies voor RUFO Personeelsdiensten

Kiezen voor RUFO Personeelsdiensten voor uw zakelijke verhuizing betekent kiezen voor een betrouwbare partner die uw zakelijke behoeften begrijpt en u als prioriteit heeft. Met onze professionele aanpak, aandacht voor detail en toewijding aan klanttevredenheid zorgen we ervoor dat uw zakelijke verhuizing soepel en succesvol verloopt.