info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO en Huisartsenpost De Limes terug bij elkaar

RUFO Schoonmaakdiensten is bijzonder trots dat huisartsenpost De Limes na enkele jaren toch heeft gevraagd de samenwerking met RUFO te hervatten.

 

Over de samenwerking:

We zijn verheugd om de hernieuwde samenwerking met deze opdrachtgever in de schijnwerpers te zetten. Na enkele jaren van afwezigheid zijn we trots om opnieuw als partners samen te komen. Onze kracht ligt in het schoonmaakwerk, we zijn anders dan andere organisaties en dit wordt door onze opdrachtgevers erkend en gewaardeerd. Hoewel de opdrachtgever tijdelijk gebruik heeft gemaakt van een andere schoonmaakorganisatie, zijn we bijzonder blij om weer terug te zijn. We kijken ernaar uit om ons opnieuw te bewijzen en onze sterke punten te laten zien.

 

Over de opdrachtgever:

De missie van Huisartsenposten De LIMES is het verlenen van excellente huisartsgeneeskundige spoedzorg aan patiënten en passanten van de bij haar aangesloten huisartsen. De huisarts levert met de medewerkers van de eigen praktijk en van de spoedpost c.q. huisartsenpost in samenwerking met de ziekenhuizen en andere zorgverleners in het verzorgingsgebied 24/7 uur spoedzorg en vormt voor alle patiënten die spoedeisende hulp vragen het eerste aanspreekpunt. Huisartsenposten De LIMES vervullen hierbij een faciliterende rol.

We bedanken huisartsenpost De Limes voor het hernieuwde vertrouwen in RUFO Schoonmaakdiensten.

huisartsenpost de limes, onderhouden door RUFO