info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO Schoonmaakdiensten behaalt SIEV-Keurmerk

RUFO Schoonmaakdiensten uit Leiderdorp heeft de toetsing van het SIEV-Keurmerk met glans doorstaan. Het bijbehorende certificaat zal dan ook een ereplaats op het kantoor van het bedrijf krijgen.

“We zijn er bijzonder trots op dat we het SIEV-Keurmerk hebben behaald”, reageert Sidney Fortman, algemeen directeur van RUFO Schoonmaakdiensten.

Een specialist is namens SIEV op locatie geweest voor een uitgebreide toetsing; van de werkkast tot de producten, kleding en materialen. Ook is er naar het personeelsbeleid en de werkwijze gekeken.

“Het eindresultaat maakt ons trots, omdat zij aangeven in de eindbeoordeling dat we een goede werkgever voor het personeel zijn”, aldus Sidney Fortman. “Zo kijken we volgens de SIEV-toetsing ook naar de kansen voor de toekomst. Ik vind het bijzonder verrassend dat SIEV er op deze wijze naar kijkt, want dat deden ze voorheen niet op zo’n manier. Ik heb een uitermate goed gevoel van het op deze wijze toetsen voor het keurmerk”.

Achtergronden

Na de toetsing ontvangt het schoonmaakbedrijf het SIEV-Keurmerk voor de duur van drie jaar. Dat houdt in dat het eerste jaar de administratie en de werkplek worden geïnspecteerd en dat het tweede en derde jaar de werkplekken op wisselende locaties worden geïnspecteerd. Zo wordt er gekeken naar zaken als de werkomstandigheden, veiligheid, kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen.