info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO schoonmaakdiensten is Crohill schoner schoon partner

Schoonmaakbedrijf RUFO is sinds deze maand trotse Crohill schoner schoon partner en draagt daarmee bij aan de missie van Crohill: de hele schoonmaakbranche duurzamer maken.

 

RUFO is altijd opzoek naar duurzame oplossingen

RUFO was een van de eerste schoonmaakbedrijven die werkte met Crohill slimmer schoon voorheen bekend als Smart Cleaning. Ze kiezen voor deze methode omdat het minder belastend is voor hun medewerkers. Het bedrijf loopt voorop en zet zich zichtbaar in voor mens en milieu. Daarom zijn ze altijd op zoek om de kwaliteit van het schoonmaakwerk nóg beter te maken. Met Crohill schoner schoon gaan ze dit nog meer doen en zorgen ze ervoor dat er minder plastic afval en microplastics in ons milieu terecht komen tijdens het schoonmaakproces.

“ RUFO vind het belangrijk om verantwoordelijkheid te dragen voor de wereld waar wij op leven. Dat vinden wij ook en daarom hebben wij Crohill schoner schoon bedacht en ontwikkeld. Wij zijn trots dat bedrijven als RUFO werken met onze methodes als echte ambassadeurs.”

Pim Hilgerdenaar, Chef de Mission van Crohill

 

RUFO draagt bij aan de missie van de Plastic Soup Foundation

Door Schoner Schoon in te gaan zetten op projecten draagt RUFO bij aan een schonere schoonmaakbranche. De reinigingsmiddelen in Schoner Schoon zijn gecheckt en goedgekeurd door de Plastic Soup Foundation. Als Crohill schoner schoon partner draag je bij aan een gezondere en schonere werk/leef omgeving.