info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Duurzame schoonmaak

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker in Nederland. Steeds meer ondernemers begrijpen de noodzaak van een duurzame bedrijfsvoering en ook potentiële klanten en bezoekers kiezen eerder voor een bedrijf met een lagere milieu-impact. Daarom is het belangrijk duurzaamheid te overwegen in alle facetten van uw bedrijf, ook bij de uitbestede schoonmaak.

duurzame schoonmaak door RUFO

RUFO: partner in duurzaamheid

RUFO is een partner in duurzame schoonmaak voor alle bedrijven. Al ruim 30 jaar staan we bekend om onze hoge kwaliteit dienstverlening en innovatieve houding. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en verduurzamen. Heeft u interesse in de diensten van RUFO? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag uw wensen.

Contact

duurzame schoonmaak door RUFO

Innovatie

We zijn altijd bezig met het verbeteren en innoveren van onze processen en materialen om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kunnen schoonmaken. RUFO doet veel onderzoek naar milieuvriendelijke schoonmaakmethoden om verschillende oppervlakken goed te reinigen zonder negatieve invloed op het milieu. We monitoren continu op nieuwe innovaties op de markt waarmee we duurzamer of efficiënter kunnen schoonmaken.

Duurzame schoonmaakmiddelen

RUFO maakt zo veel mogelijk gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die bijna geen negatieve invloed hebben op het milieu. Zo maken we gebruik van reinigingsmiddelen met ecolabel en afvalzakken met een Cradle to Cradle label. Bovendien gebruikt RUFO schoonmaakmiddelen met zuinige doseersystemen die onnodige overdosering tegengaan. Wilt u ook duurzame schoonmaak? Neem dan contact op met RUFO. We bespreken graag welke duurzame producten we in kunnen zetten op uw locatie.

Duurzamer maar net zo schoon

RUFO streeft er altijd naar zo duurzaam mogelijk te werk te gaan om de impact van onze werkzaamheden op het milieu te minimaliseren. Dat betekent echter niet dat de kwaliteit van onze schoonmaak daaronder lijdt: een verzorgd uitziende, hygiënisch gereinigde ruimte blijft van het grootste belang. Met de zorgvuldige werkwijze en moderne apparatuur van RUFO kunt u erop vertrouwen dat uw locatie volledig wordt gereinigd.

rufo schoonmaakcontrole duurzaam

Efficiënt

Een van de grootste boosdoeners bij de milieu-impact van schoonmaak is verspilling. Om verspilling van schoonmaakproducten en energie tegen te gaan maakt RUFO gebruik van de Smart Cleaning methode van Crohill. Deze methode helpt ons met gebruik van minder tijd, water en schoonmaakmiddelen béter schoon te maken. Zo verbruiken we met behulp van de Stair-Well schoonmaakmethode tot wel 75% minder water. Wilt u dat we uw locatie ook milieuvriendelijk schoonmaken? Plan dan een kennismakingsgesprek in, we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Inzet op alle vlakken

Naast de inzet voor een duurzamere schoonmaak op uw locatie werkt RUFO ook hard om in de eigen bedrijfsvoering zo veel mogelijk te besparen en zo min mogelijk te verspillen. Zo dragen wij ons steentje bij voor het milieu.

Uitstoot en energie

Door ons pand extra goed te isoleren en te voorzien van energiezuinige verlichting verliezen we zo min mogelijk energie. Op het dak van het pand zijn zonnepanelen geïnstalleerd om zelf duurzame stroom op te wekken.

Afval

Om onze afvalproductie tot een minimum te beperken scheiden we al ons afval. Ook recyclen we gebruikt verpakkingsmateriaal. Doordat al onze systemen digitaal zijn wordt er nauwelijks nog papier gebruikt.