info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Graffiti laten verwijderen

Het gebeurt vaak in de koude donkere periodes of ’s nachts, en tegen de tijd dat u het doorheeft is de dader al lang weer gevlogen: het bekladden van uw gevel met graffiti. Uiteraard wil u zo snel mogelijk van de graffiti af: het werkt ontsierend en kan een verkeerd beeld geven aan mogelijke bezoekers van het gebouw. Soms wordt een pand zelfs binnen enkele dagen meerdere keren beklad.

De ervaren schoonmakers van RUFO bieden uitkomst: met kennis van de juiste reinigingsmethoden en jarenlange ervaring met het verwijderen van graffiti komen we bij u langs en reinigen we uw muur of gevel zodat van de verf niets meer te zien is. Het is zelfs mogelijk de muur te beschermen tegen nieuwe graffiti.

Neem contact op

graffiti verwijderen door rufo

Snel handelen om schade door graffiti te voorkomen

Als u graffiti opmerkt aan uw pand is het zaak snel te handelen: graffiti die net is aangebracht valt een stuk beter te reinigen dan verf die al enkele weken of zelfs maanden geleden op de muur is gespoten. Door op tijd contact op te nemen met een professioneel schoonmaakbedrijf zoals RUFO Schoonmaakdiensten bespaart u kosten op het verwijderen van graffiti.

RUFO biedt daarom een snelle service om graffiti te verwijderen. Ons team is uitgerust om snel ter plaatse te zijn en de verf effectief en efficiënt te verwijderen, waardoor uw eigendom spoedig weer in zijn oude glorie hersteld wordt.

Neem contact op

graffiti verwijderen door rufo

Flexibele planning

We begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom bieden we flexibele planningsopties voor het verwijderen van graffiti. Of het nu gaat om een spoedgeval of het inplannen van een schoonmaak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, ons team staat voor u klaar. We werken efficiënt en discreet, zodat uw dagelijkse activiteiten minimaal worden verstoord en uw pand snel weer zijn uitstraling terugkrijgt.

Milieuvriendelijke verwijdering graffiti

RUFO zet zich in voor het milieu. RUFO Schoonmaakdiensten geeft om groene schoonmaak, en dat geldt ook voor het verwijderen van graffiti. We gebruiken moderne schoonmaakmiddelen en geavanceerde apparatuur die de impact op het milieu minimaliseren. Door te kiezen voor RUFO Schoonmaakdiensten voor het laten verwijderen van graffiti draagt u ook bij aan een groenere wereld.

Reinigingsmethoden voor graffiti

Het verwijderen van graffiti is helaas niet zo gemakkelijk; met gewone zeep en een tuinslang komt u niet ver. Gelukkig heeft RUFO Schoonmaakdiensten de beste middelen in huis en kennis van de juiste reinigingsmethoden voor het verwijderen van graffiti.

Niet elke reinigingsmethode is geschikt voor elke situatie. Graffiti is er in vele verschillende soorten, bijvoorbeeld verschillende soorten spuitbussen en (zuur-)stiften. Ook laten sommige graffitisoorten een schaduw achter die lastig te verwijderen is. Bovendien mag de reinigingsmethode geen schade opleveren voor de ondergrond.

Bij RUFO Schoonmaakdiensten zijn we er in geslaagd om een breed inzetbare graffitiverwijderaar te ontwikkelen die effectief werkt tegen vrijwel alle vormen van graffiti en inkten. De verwijderaar is krachtig tegen graffiti, maar mild voor poreuze en harde ondergronden zoals beton, metselwerken, metaal, glas en kunststof. Zo kunt u erop vertrouwen dat u van de graffiti af raakt zonder schade aan uw gebouw.

graffiti verwijderen door rufo

Gevelreiniging

Heeft uw pand, naast de schade door graffiti, een vermoeide uitstraling? Dan is het laten verwijderen van uw graffiti een uitstekend moment om ook te kiezen voor gevelreiniging door RUFO Schoonmaakdiensten. Met een grondige dieptereiniging verwijderen we al het stof en vuil van uw gevel, zodat uw pand er weer uitziet als nieuw.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Twijfelt u over het inzetten van RUFO Schoonmaakdiensten om uw graffiti te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We vertellen u graag over de beste methode voor het verwijderen van de graffiti én de mogelijkheden bij RUFO.

Contact