info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

één team, de meest uiteenlopende taken…

RUFO bedient allerlei instellingen. Van zorginstellingen (ouderen- of gehandicaptenzorg), studentenhuisvesting en VvE’s tot grote kantoorpanden, winkelcentra en meer. Naast onze projecttoezicht- en/of schoonmaakdiensten kregen wij steeds vaker de vraag naar andere facilitaire dienstverlening. Zo is RUFO Personeelsdiensten ontstaan, voor detachering van medewerkers in allerlei (facilitaire) disciplines. Bent u op zoek naar (tijdelijke) extra ondersteuning of uitbreiding van uw team? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

Rufo Personeelsdiensten

De klant volledig ontzorgen, dat is ons doel

Is uw personeelsbezetting aan seizoenen onderhevig? Of zijn er binnen uw bedrijf tijdelijk extra klussen te doen vanwege interne of maatschappelijke ontwikkelingen? Dan wilt u snel een volledige bezetting regelen, zonder dat u hiervoor zelf medewerkers in dienst moet nemen. RUFO Personeelsdiensten ontzorgt u in dit soort trajecten volledig. Leg uw vraagstuk aan ons voor en wij zoeken voor u de juiste kandidaat. Wij zorgen voor begeleiding van en evaluatie met onze medewerkers op basis van de met u gemaakte afspraken en regelen daarnaast alle bijkomende personeelszaken. Bij RUFO Personeelsdiensten leveren we altijd volgens afspraak. Dus ook indien er onverhoopt een medewerker van ons op een besproken dag uitvalt door bijvoorbeeld ziekte, dan zorgen wij voor een vervanger. Alles om ervoor te zorgen dat u er geen omkijken naar heeft.

Bekijk onze diensten

personeelsdiensten leiderdorp

Daarom kiest u voor RUFO Personeelsdiensten

rufo personeelsdiensten
Voor iedere vraag een oplossing

Bij RUFO Personeelsdiensten kijken we niet snel ergens van op. Uw vragen zijn onze kans, stel ze dus gerust. Wij denken in mogelijkheden en vinden voor iedere uitdaging de juiste medewerkers.

rufo personeelsdiensten
Afspraak is afspraak

Bij RUFO komen we onze afspraken altijd na. Wij leveren wat we beloven, zodat u volledig ontzorgd bent op het gebied van personele bezetting.

rufo personeelsdiensten
Verantwoord ondernemen

Onze mensen zijn onze prioriteit. Wij investeren in hun vakbekwaamheid, staan voor goede arbeidsomstandigheden en verzekeren u van medewerkers met sterke sociale vaardigheden.

personeelsdiensten rufo

Bekijk waar onze medewerkers al worden ingezet

RUFO Personeelsdiensten detacheert medewerkers in de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen en vakgebieden. Bekijk waar onze medewerkers op dit moment al worden ingezet.