info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

één partij voor al uw schoonmaakwerk

RUFO Schoonmaakdiensten blinkt uit in schoonmaken. We hebben ruim 30 jaar praktijkervaring, zijn VCA-gecertificeerd en geregistreerd houder van het Keurmerk SieV Nederland. Dat betekent dat wij staan voor de kwaliteit én veiligheid van ons werk en onze diensten. Afspraak is bij ons altijd afspraak. Is dit wat u zoekt in een schoonmaakpartner? Neem dan snel direct contact met ons op!

Contact ons

rufo schoonmaakdiensten

Al 30 jaar innovatief op schoonmaakgebied

Twee emmers water halen, dat is hoe RUFO ruim 30 jaar geleden begon. Aanpakken en de schoonmaakklus klaren. Die mentaliteit zit tot de dag van vandaag in het DNA van ons bedrijf, maar de manier waarop we de klus klaren, hebben we door de jaren heen sterk gemoderniseerd. Als werkgever hebben wij immers de verantwoordelijkheid om onze medewerkers gezonde werkcondities te bieden. Daarnaast vinden we het bij RUFO belangrijk dat wij het milieu zo min mogelijk belasten. Om die reden ontwikkelen wij onze eigen milieuvriendelijke schoonmaakproducten en zoeken we de samenwerking met partners en leveranciers die onze standaard van kwaliteit en verantwoordelijkheid voor mens en milieu kunnen waarborgen. Zo werken wij bijvoorbeeld met de Smart Cleaning methode van Crohill en werken we bij voorkeur met stoomreiniging voor specialistische reiniging zonder chemicaliën.

Lees hier meer over Smart Cleaning

Daarom kiest u voor RUFO Schoonmaakdiensten

Afspraken nakomen

Bij RUFO doen we wat we beloven. En mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn? Dan werken wij door tot het is opgelost.

Persoonlijke communicatie

Bij RUFO Schoonmaakdiensten staat persoonlijke communicatie centraal.

Kwaliteit leveren

Het beheersen van kwaliteit is dan ook voor RUFO Schoonmaakdiensten essentieel.

Rufo Specialistisch Schoonmaak

Onze projecten

Met ons totaalpakket voor schoonmaakonderhoud servicen wij de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen. Want of het nu gaat om het reinigen van trappenhuizen, professionele keukens of kantoormeubilair… Voor iedere klus bieden wij een passend plan. Bekijk een aantal van onze schoonmaakprojecten.

Wij werken voor