info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO; ook voor specialistische schoonmaak

Dieptereiniging van keukenrestaurants, gevelreiniging van kantoren en complexen, intensieve schoonmaak na een uitbraak van het covid-virus in zorgcentra… Lastige klussen waarvoor uw eigen mensen niet de benodigde kennis en ervaring hebben. Besteed specialistische schoonmaak daarom uit aan RUFO. Wij beschikken over de juiste vakmensen, moderne apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Voor alles hebben wij een passende oplossing, ook als u een klus heeft die niet op deze pagina staat.

Contact ons

RUFO specialistische schoonmaak

Gevelreiniging

Ineens krijgt u er hier en daar een opmerking over: uw pand heeft een ‘vermoeide’ uitstraling. Dat klinkt problematisch en groot, maar is vaak alleen maar het gevolg van vuil en aanslag dat zich heeft opgehoopt op uw gevel. En dat is dus gemakkelijk te verhelpen door de gevel eens grondig te laten reinigen. Na een gevelreiniging van RUFO ziet uw pand er weer uit als nieuw!

Coaten en impregneren van harde en zachte ondergronden

RVS waar toch roest op is gekomen, verkalking op de ruiten, vervuilde aluminium kozijnen… RUFO Schoonmaakdiensten verhelpt niet alleen het vuil en de slijtage, wij coaten desgewenst de materialen na schoonmaak. Zo zijn uw ondergronden beschermt tegen terugkeer en hebt u veel langer plezier van het schone resultaat.

gevel coating

Graffiti verwijderen

Dat ongevraagde kunstwerk op uw buitengevel kan mooi zijn, maar het is toch niet het eerste beeld dat uw bezoekers moeten zien. Wij verwijderen de graffiti, zodat uw gevel er weer strak en verzorgd uitziet.

Meer over graffiti verwijderen

graffiti verwijderen

Anti-spin behandeling

Een spinnetje hier of daar… okay. Maar een spinnen invasie in en rondom uw complex? Nee, bedankt! RUFO Schoonmaakdiensten verwijdert alle spinnenwebben en -nesten en we behandelen vervolgens alle plekken en routes die spinnen graag gebruiken met een speciaal middel. Op de behandelde plekken vormt zich een beschermlaag die de spinnen voor langere tijd zullen vermijden.

anti spin behandeling

Parkeergarage reinigen

Voor onderhoud en veiligheid is regelmatige schoonmaak van uw parkeergarage een must. Vuil, zand en olie kunnen immers versnelde slijtage aan de vloeren opleveren en gevaarlijke situaties veroorzaken. Voor dit soort schoonmaakklussen beschikken wij over de juiste vakmensen en alle benodigde machines en apparatuur.

parkeergarage reiniging

RUFO Schoonmaakdiensten raadt aan: stoomreiniging

Bij het horen van specialistische schoonmaak denkt u waarschijnlijk als eerste aan ‘agressieve’ middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Bij RUFO Schoonmaakdiensten dragen we milieu en welzijn net zo hoog in het vaandel als goede hygiëne. Wij werken daarom waar mogelijk het liefst met stoomreiniging in plaats van reiniging met hoge druk. Bij stoomreiniging draait het om losweken van vuil. De stoom weekt fecaliën, schimmels, bacteriën, urineresten en andere verontreiniging los van het oppervlak en dat alles zónder het gebruik van chemicaliën! Daarnaast is stoomreiniging vrijwel overal toepasbaar. Of het nu gaat om diepte reiniging van tapijt, het reinigen van moeilijk bereikbare plekken of van plekken waar reinigen met water niet wenselijk is.

Vloeronderhoud (harde en zachte vloeren)

Soms oogt een vloer of vloerbedekking zo sterk vervuild dat hij niet meer te redden lijkt. Maar vaak is dat helemaal niet het geval. Met een grondige vloerreiniging is uw vloer vaak weer brandschoon en hygiënisch te krijgen. En door de vloer vervolgens op regelmatige basis grondig te laten reinigen, bent u ervan verzekerd dat deze nog lang meegaat. RUFO Schoonmaakdiensten onderhoudt ieder type vloer en/of vloerbedekking met de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen.

tapijt reiniging

Desinfectie reiniging

Bij het reinigen van een oppervlak bestrijdt u helaas niet de micro-organismen die virussen veroorzaken. Besmetting ligt dus op de loer. Met grondige desinfectie reiniging doden, verwijderen of inactiveren we deze organismen en voorkomt u verspreiding van bijvoorbeeld noro of covid-19.

desinfectatie van RUFO

Diepte reiniging sanitaire ruimtes en badkamers

Alle sanitair onderdelen demonteren, reinigen, ontkalken, desinfecteren en controleren op gebreken, dat is wat wij verstaan onder dieptereiniging. Zo blijft uw sanitair gegarandeerd 100% hygiënisch conform de strengste kwaliteitseisen. Voor de reiniging van sanitaire ruimtes adviseren wij stoomreiniging, omdat lastig te bereiken plekken waar veel vuil zich ophoopt met de stoomreiniger eenvoudig en grondig te reinigen zijn. En het is vrij van chemicaliën, dus ook nog eens beter voor het milieu.

Industriële reiniging afzuig- en ventilatiesystemen

Voorkom een ongezond luchtklimaat in uw keuken en/of kantoren. Door regelmatig de luchtkanalen, afzuig- en ventilatiesystemen te laten reinigen, ontvetten en desinfecteren beschermt u de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Ook bij dit soort klussen werken wij bij voorkeur met stoomreiniging, omdat deze methode ideaal is voor lastige bereikbare plekken en het vuil tijdens de behandeling echt wordt losgeweekt en verwijderd.