info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Wij detacheren vakkundige medewerkers

De medewerkers van RUFO Personeelsdiensten zijn op allerlei fronten inzetbaar. Van ondersteuning bij facilitaire werkzaamheden tot het leiden van een keuken… onze mensen zijn sociaal sterk vaardig en zijn in het bezit van de benodigde certificaten en/of diploma’s. Wij hebben voor iedere klus de juiste mensen. Bekijk op welke vakgebieden onze mensen het meest worden ingezet.

Direct contact

rufo personeelsdiensten - voor detachering beveiliging, detachering horeca of ondersteuning thuiszorg

Beveiligingsdiensten

Of u nu op zoek bent naar beveiligingsbeambten die een terrein of complex in de gaten houden, naar een vaste toezichthouder voor in de receptie die direct als gastheer/-vrouw fungeert of voldoende medewerkers aan de deur zodat de toegangscontrole of het scannen van QR-codes soepel en vlot verloopt… Bij RUFO Personeelsdiensten hebben de mensen met de juiste kwalificaties voor u beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging en toegangscontrole van:

  • Winkelcentra
  • Kantoor- en /of grote wooncomplexen
  • Zorginstellingen
  • Evenementen en festivals

Meer over detachering beveiliging

beveiligingsdiensten

Medewerkers horeca

In hotels, restaurants en catering zijn enorm veel taken te vervullen. De uitzendkrachten van RUFO Personeelsdiensten zijn multi-inzetbaar. Van spoelkeukenmedewerkers tot chefkoks en van barpersoneel voor events en festivals tot mensen voor het bedienen en/of afruimen in uw restaurant. Hier worden onze horeca medewerkers o.a. al ingezet:

  • Cateringbedrijven die leveren aan bedrijfskantines
  • Restaurants van zorginstellingen
  • Festivals en evenementen

Meer over detachering horeca

horeca personeelsdiensten

Verhuizingen

Verhuizen tussen twee (of meer) locaties of van de ene naar de andere verdieping of het afvoeren van oud meubilair en het installeren van het nieuwe… via RUFO Personeelsdiensten regelt u gemakkelijk de extra handen die nodig zijn voor dit soort projecten. Op dit moment maken vooral de zorginstellingen die wij servicen gebruik van deze mogelijkheden. Omdat onze medewerkers al bekend zijn met de locaties, weten zij de weg én zijn ze bekend bij zowel bewoners als medewerkers. Dat helpt allemaal mee om deze verhuisklussen soepel te laten verlopen.

Meer over verhuizen

verhuisdiensten rufo

Ondersteuning thuiszorg

Onze medewerkers verzorgen niet alleen de interieurs van grote complexen, met hun schoonmaakkwaliteiten en sociale vaardigheden worden zij ook graag ingezet in de thuiszorg. Zij bieden hierbij hoofdzakelijk ondersteuning in de vorm van huishoudelijke hulp, maar maken uiteraard ook graag een praatje voor wat extra aanspraak voor uw cliënten.

Meer over ondersteuning thuiszorg

personeelsdiensten thuiszorg