info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Detachering horeca

RUFO Personeelsdiensten is uw betrouwbare partner in horeca-detachering. In een branche waarin geen dag hetzelfde is, brengen wij stabiliteit met onze uitgebreide pool van gekwalificeerde horeca-uitzendkrachten die klaar staan om uw bedrijf te ondersteunen. Of u nu een restaurant, festival of evenement beheert, wij bieden een dynamische oplossing die net zo flexibel is als uw bedrijfsbehoeften. Neem direct contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contact

rufo personeelsdiensten - voor detachering beveiliging, detachering horeca of ondersteuning thuiszorg

Kwaliteit en toewijding

Ons team vormt de ruggengraat van onze dienstverlening. We begrijpen dat de kwaliteit van uw uitzendpersoneel direct invloed heeft op de ervaring van uw gasten. Daarom stellen we hoge eisen aan onze gedetacheerde horecamedewerkers: van spoelkeukenmedewerkers tot chef-koks en van barpersoneel tot bediening, we zorgen voor grondige training om ervoor te zorgen dat onze krachten de hoge normen van uw bedrijf kunnen handhaven.

RUFO is de ideale partij voor detachering horeca

Betrouwbare detachering horeca

In de horecabranche zijn onverwachte situaties aan de orde van de dag. Met RUFO aan uw zijde kunt u rekenen op een betrouwbare oplossing voor uw personeelsbehoeften. Onze medewerkers staan klaar wanneer u ze het meest nodig heeft. We nemen de stress weg van het omgaan met personeelsproblemen zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uitstekende service bieden aan uw klanten.

Efficiënte en snelle service

In de horeca is er zelden tijd te verspillen. We hebben onze processen geoptimaliseerd om snel te reageren op uw personeelsbehoeften. Dankzij onze uitgebreide pool van gekwalificeerde horecamedewerkers en ons gestroomlijnde matchingsproces kunnen we op korte termijn gekwalificeerd personeel leveren. Onze toewijding aan snelheid en efficiëntie betekent dat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Uw partner op lange termijn

Als meer dan 30 jaar oud familiebedrijf begrijpen we het belang van lange bedrijfsrelaties gebouwd op wederzijds vertrouwen. Dat is waarom we streven naar het opbouwen van langdurige, duurzame relaties met onze klanten. We nemen de tijd om uw bedrijf, uw uitdagingen en uw doelstellingen te begrijpen, zodat we diensten kunnen leveren die echt aan uw behoeften voldoen. Als uw partner in horecadetachering zijn we er niet alleen voor de snelle oplossingen. We zijn er om u te ondersteunen bij het navigeren door seizoensfluctuaties, het plannen voor groei en het omgaan met onverwachte uitdagingen. Wij zijn toegewijd aan uw succes op de lange termijn. Plan een kennismaking om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Plan kennismaking

Aandacht voor hygiëne

In de horeca is hygiëne van cruciaal belang. Bij RUFO Personeelsdiensten begrijpen we dat en nemen we dit aspect serieus. We zorgen ervoor dat onze horeca-uitzendkrachten grondig zijn getraind in de nieuwste hygiëneregels. Ons personeel wordt opgeleid om reinigingsprotocollen te volgen, voedselveiligheidsnormen te handhaven en een hoge mate van persoonlijke hygiëne te behouden. Met onze aandacht voor hygiëne zorgen we ervoor dat we een veilige, schone en gezonde ervaring bieden voor zowel ons personeel als uw gasten.

het personeel van rufo personeelsdiensten is goed opgeleid en begrijpt het belang van hygiëne

Vrijblijvende kennismaking

Bent u benieuwd wat RUFO Personeelsdiensten voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van detachering voor de horeca? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag uw specifieke wensen.

Plan een kennismaking