info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO; voor kwaliteitsgericht projecttoezicht

De dagelijkse leiding over uw gebouw of complex uit handen geven, dat doet u niet zomaar aan iedereen. U bent op zoek naar een betrouwbare, kwaliteitsgerichte complexbeheerder met de benodigde kennis, ervaring en certificeringen. Goed nieuws! Bij RUFO Projecttoezicht bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze complexbeheerders en/of huismeesters werken zorgvuldig, zijn vakbekwaam en zijn zowel VCA- als BHV-gecertificeerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact

Rufo Projecttoezicht

Uw complex is bij ons in goede handen

Of u nu één of meerdere woningcomplexen of winkelcentra beheert, u wilt dat ze altijd piekfijn in orde zijn op het gebied van onderhoud, schoonmaak en veiligheid. Want een nette uitstraling en veilige sfeer zorgen voor tevreden huurders, bewoners en bezoekers. En dat zorgt weer voor goede reclame. Om dit te kunnen waarborgen zonder dat u zelf op locatie aanwezig bent, is het prettig om dit uit te besteden. RUFO Projecttoezicht is speciaal opgericht om u daarin te ontzorgen. Onze complexbeheerders zorgen o.a. voor correcte naleving van de huisregels, het signaleren en verhelpen van mankementen op locatie, de uitvoer van reguliere controles en meer… Bekijk welke taken wij allemaal voor u uit handen kunnen nemen.

Diensten bekijken

Ontzorgd dankzij voldoende inzicht

Transparantie is de basis van ontzorgen. Het uit handen geven van de dagelijkse leiding betekent immers niet dat u niet bij uw complex betrokken bent. Daarom zorgen wij dat er nauw contact is tussen u en/of uw management team en de complexbeheerder, zodat u altijd op de hoogte bent van need to know zaken. Zo verzorgen onze beheerders periodieke rapportages, zoals dag- en/of maandrapporten en checkt u via onze Clean IT app zelf op een moment dat u het beste uitkomt wat er op een locatie speelt. Denk hierbij aan werkzaamheden die er gepland staan en eventuele klachten die in behandeling zijn.

RUFO stadshart zoetermeer

Daarom kiest u voor RUFO Projecttoezicht

RUFO Leiderdorp
Nauwe samenwerking

RUFO Projecttoezicht onderscheidt zich van concurrenten door net dat stapje verder te gaan waar anderen stoppen. Wij werken echt samen mét onze klanten en behandelen uw project of complex altijd alsof het van onszelf is. Zo bent u verzekerd van meer dan 100% resultaat.

RUFO Leiderdorp
Volledige ontzorging

U heeft geen omkijken meer naar het dagelijkse toezicht en aansturing in uw gebouw, complex en/of project, terwijl u toch volledig op de hoogte blijft. Onze Clean IT app geeft u real time inzicht per locatie en tijdens periodieke rapportage momenten praten wij u bij.

RUFO Leiderdorp
Wij verstaan ons vak

Via RUFO werkt u gegarandeerd met vakbekwame en VCA- en BHV-gecertificeerde complexbeheerders. Onze medewerkers gaan altijd voor een topresultaat. Pas als de werkzaamheden volledig naar behoren en volgens afspraak zijn uitgevoerd, gaan zij naar huis.

RUFO complexbeheer

RUFO Projecttoezicht staat voor verantwoord en sociaal ondernemen

Mens en milieu staan bij RUFO centraal. Als werkgever, en als uw partner, vinden wij het belangrijk dat we ons stuk van de verantwoordelijkheid voor de wereld waar wij in leven op ons nemen. Zodat wij, waar we kunnen, die wereld een beetje beter maken. Zo hebben we o.a. een samenwerking met het reïntegratiebedrijf van de Gemeente Leiden en zoeken we met onze klanten en leveranciers continue naar innovaties waarmee we ons stuk van de milieubelasting kunnen verminderen.

Lees meer over hoe wij verantwoord ondernemen

Wij werken voor