info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Van klachten naar complimenten met Smart Cleaning

Bij RUFO Schoonmaakdiensten werken wij volgens de Smart Cleaning methode van Crohill. Met deze methode maken wij intensiever schoon in aanzienlijk minder tijd. Klanten merken bij dagelijkse controles dat periodieke en methode fouten niet of nauwelijks nog voorkomen. Dat wilt u toch ook? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Direct contact

rufo smart cleaning

Beter voor de schoonmaak én de schoonmaker

Met de werkwijze en speciaal ontwikkelde tools van Smart Cleaning worden vloeren, sanitaire ruimtes trappenhuizen en interieurs veel schoner. Daarnaast komt de methode de gezondheid van onze medewerkers ten goede en dat is iets wat wij als werkgever erg belangrijk vinden.

Met de Smartmop, -handpad of -doek hoeven ze minder vaak te wisselen of spoelen. Zo maken zij per handeling meer vierkante meters schoon. Daarnaast verwijderen zij vuil in plaats van het te verplaatsen, waardoor de ruimte schoner achterblijft en zelfs minder vaak hoeft te worden schoongemaakt. Kortom, met Smart Cleaning werken onze schoonmakers efficiënter en gezonder en u bespaart op schoonmaakmiddelen en tijd.

Trappenhuizen woningbouwcorporaties / VVE’s

Bij de schoonmaak van trappenhuizen doen zich vaak dezelfde problemen voor. Lekstrepen, een waas die op de vloer achterblijft, vloeren die lang nat blijven en bewoners die last hebben van emmers vuil water. Gevolg: ontevreden bewoners en u bent opeens veel tijd kwijt aan het oplossen van klachten. RUFO Schoonmaakdiensten helpt u dit te voorkomen! Wij werken met Stair-Well, een methode van Smart Cleaning die speciaal is ontwikkeld om trappenhuizen beter schoon te maken. Deze methode is vriendelijk voor mens en milieu en zorgt gegarandeerd voor complimenten in plaats van klachten!

75% minder waterverbruik dankzij Stair-Well

Met de Stair-Well schoonmaakmethode verbruiken onze medewerkers tot wel 75% minder water. Goed nieuws voor iedereen dus! Om te beginnen is het zeer milieuvriendelijk en daarnaast is het een stuk minder belastend voor onze medewerkers (veel minder gesjouw met emmers). De vloeren zijn sneller droog, waardoor het veiliger is voor uw bewoners en onze medewerkers. En de schoonmaakkwaliteit is aanzienlijk hoger. Dankzij Stair-Well zijn vieze voegen, lekstrepen en de waas op de vloer verleden tijd!

Onderwijsinstellingen

Uw school en/of opvang moet een veilige, gezonde en schone plek zijn voor uw leerlingen, leerkrachten en andere medewerkers. Bij RUFO Schoonmaakdiensten bekijken we iedere locatie apart, zodat we de situatie en eventuele problematiek goed inzichtelijk hebben. Op basis daarvan stellen wij de beste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen vast. Zo verzekeren wij u van een beter schoonmaakresultaat in minder schoonmaaktijd!

Zorginstellingen

In een verzorgingshuis, verpleeghuis, dagverblijf of andere zorginstelling staat het welzijn van uw cliënten voorop. Zowel bij u als bij ons. Door gebruik te maken van de schoonmaakdiensten van RUFO biedt u hen een veilige, schone en prettige plek om te verblijven. Want naast dat wij goed en duurzaam schoonmaken (én desinfecteren), zijn onze medewerkers voor veel cliënten een welkome afleiding. Dankzij Smart Cleaning maken wij sneller schoon. Zo beperken wij niet alleen de overlast voor uw cliënten tot het minimum, er is zelfs nog tijd over voor een praatje met uw cliënten. En dat maakt toch ieders dag goed?

In de zorg is extra hygiëne is van levensbelang

Mensen die ziek of herstellende zijn en mensen die minder weerstand hebben, zijn kwetsbaar. Voor die mensen is infectierisico dus groot! Bij RUFO hebben we samen met onze leverancier een methode ontwikkeld waarbij schoonmaken en desinfecteren in één en dezelfde handeling gebeurt. Combineer deze dagelijkse schoonmaak van sanitaire ruimtes, vloeren en grotere oppervlaktes in uw zorginstelling met het gebruik van handdesinfectant door verplegend personeel, patiënten en bezoekers. Zo verkleinen we samen de kans op besmetting binnen uw zorgcomplex aanzienlijk.

Kantoren

Van vergaderzaal tot werkplek… van sanitair tot showroom… iedere ruimte in het kantoorpand heeft een andere schoonmaakaanpak nodig. Dat maakt het voor een schoonmaker haast onmogelijk om binnen de gestelde tijd het werk goed uit te voeren. Hierdoor zien wij in kantoorruimtes vaak achterstand in het periodieke schoonmaakwerk. Bijvoorbeeld stof op (hoge) kasten, in moeilijk bereikbare roosters en achter snoeren. Maar ook vingerafdrukken op tafels en papiersnippers, propjes en paperclips op de grond. Dankzij Smart Cleaning is dit verleden tijd! Schoonmakers van RUFO Schoonmaakdiensten werken door deze methode sneller dan schoonmakers van andere bedrijven. Daardoor verrichten zij binnen dezelfde tijd méér schoonmaakwerk met een beter resultaat.

Sportaccommodaties

Modder en gras op de vloer, urinestank in toiletten, kalkaanslag en beschimmelde kitranden in de douches, ronddwarrelend haar… sportaccommodaties schoonhouden is een hele kunst. Complexen worden intensief gebruikt, waardoor de tijd voor goed schoonmaakwerk beperkt is. Daarnaast is de vervuiling zeer divers. RUFO Schoonmaakdiensten reinigt (én desinfecteert indien gewenst) uw sportaccommodatie. Wij beloven u:

  • Geen gladde vloeren, dus veiligheid voor uw bezoekers en medewerkers.
  • Stof en haren verwijderen in plaats van verplaatsen.
  • Schone voegen in de doucheruimtes en geen kalkaanslag.
  • Frisse toiletruimtes.
  • Schone vloeren in kleedkamers en doucheruimtes.