info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Schoonmaak thuiszorg

Het is niet altijd gemakkelijk voldoende medewerkers te vinden als thuiszorgorganisatie. RUFO Personeelsdiensten biedt een oplossing: door de schoonmaaktaken uit te besteden aan de goed opgeleide medewerkers van RUFO kunnen uw eigen medewerkers zich richten op de meer specialistische gedeeltes van thuiszorg. Zo kunt u uw zorgverleners efficiënter inzetten en nog steeds goede zorg bieden aan uw cliënten. Neem vandaag nog contact op met RUFO om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Neem contact op

rufo personeelsdiensten - voor detachering beveiliging, detachering horeca of ondersteuning thuiszorg

Ervaring en deskundigheid

Schoonmaak is niet iets wat een medewerker er maar bij zou moeten doen. Goede schoonmaak vereist ervaring en deskundigheid. De medewerkers van RUFO hebben ervaring in de schoonmaak en zijn getraind om optimale schoonmaak te garanderen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de woning van uw cliënt grondig gereinigd wordt.

Specialistische aanpak

Het schoonmaken van een huis is uiteraard niet hetzelfde als het reinigen van een kantoorpand. Bij RUFO begrijpen we dat schoonmaak in de thuiszorg een speciale aanpak vereist. Onze medewerkers zijn niet alleen getraind in algemene schoonmaak, maar hebben ook kennis van de specifieke behoeften en uitdagingen van de thuiszorg. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen we ervoor dat uw cliënten in een schone en veilige omgeving verblijven.

thuiszorg schoonmaak door rufo

Schoonmaak met oog voor uw cliënt

In de thuiszorg draait alles om de cliënt. Bij RUFO begrijpen we dat volledig. Onze medewerkers zijn niet alleen getraind in het leveren van goede schoonmaakdiensten, maar ook in het tonen van respect en begrip voor de individuele behoeften van uw cliënten. We houden altijd rekening met de persoonlijke wensen en comfort van uw cliënt. Of het nu gaat om het respecteren van persoonlijke ruimte, het aanpassen van onze schoonmaakroutines om verstoring te voorkomen of gewoon een vriendelijk woord en een glimlach, onze medewerkers zorgen ervoor dat uw cliënten zich gehoord en gerespecteerd voelen.

Flexibiliteit

De zorgsector is dynamisch en uw behoeften en die van uw cliënten kunnen snel veranderen. Juist daarom is de flexibiliteit van RUFO Personeelsdiensten zo handig. We delen onze diensten flexibel in zodat u deze makkelijk aan kan passen aan de situatie. Of het nu gaat om een plotselinge toename van cliënten, speciale situaties of onvoorziene omstandigheden, ons team staat klaar om in te springen waar nodig. Met RUFO als partner kunt u erop vertrouwen dat elke uitdaging wordt opgelost.

Milieuvriendelijke Schoonmaak

Bij RUFO zijn we ons bewust van het milieu en de impact van schoonmaakmiddelen. Daarom kiezen we voor milieuvriendelijke producten die zowel effectief zijn als zacht voor de omgeving. Ook houden we rekening met het milieu in onze schoonmaakmethodes. Zo draagt uw organisatie ook bij aan een betere toekomst.

Lees meer over milieuvriendelijke schoonmaak bij RUFO

rufo schoonmaakdiensten leiderdorp

Bespaar op kosten van schoonmaak in de thuiszorg

Het uitbesteden van schoonmaaktaken aan RUFO is niet alleen een manier om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, maar het kan ook leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor uw organisatie. Door de schoonmaak uit handen te geven kunt u besparen op opleidingskosten en administratieve lasten. Bovendien zorgt de efficiënte aanpak van RUFO voor een snellere schoonmaak, wat verdere besparingen oplevert. Kies voor RUFO en investeer in kwaliteit, flexibiliteit en kostenbesparing.

Neem contact op