info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Detachering beveiliging

RUFO is uw betrouwbare partner in beveiligingsdetachering. In een sector waar veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan, bieden wij de ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar gekwalificeerd beveiligingspersoneel voor een eenmalig evenement of een langdurige opdracht, wij hebben de expertise en het personeel om aan uw behoeften te voldoen. Plan een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Plan een kennismaking

rufo personeelsdiensten - voor detachering beveiliging, detachering horeca of ondersteuning thuiszorg

Flexibele inzetbaarheid

In de beveiliging is flexibiliteit essentieel; we begrijpen dat u niet altijd behoefte heeft aan hetzelfde aantal beveiligers. Juist daarom is het detacheren van beveiliging van RUFO ideaal: door de flexibele inzetbaarheid van onze diensten past u deze precies aan uw behoeften aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op, we bespreken graag uw situatie.

Contact

Bij rufo personeelsdiensten wordt detachering beveiliging gefaciliteerd

Professioneel en betrouwbaar

Ons team vormt de kern van onze dienstverlening. We begrijpen dat de kwaliteit van uw beveiligingspersoneel direct invloed heeft op de veiligheid en het comfort van uw bezoekers. Daarom stellen we hoge eisen aan onze gedetacheerde beveiligingsmedewerkers. We zorgen voor een goede training en een grondige selectie om hoge kwaliteitsnormen te kunnen handhaven. Onze beveiligers zijn niet alleen goed opgeleid in veiligheid, maar ook in communicatie. Zo faciliteren we beveiliging die een positieve bijdrage levert aan uw bezoekerservaring.

Kostenbesparing door detachering

Het inhuren van beveiligingspersoneel via detachering kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren in vergelijking met het in vaste dienst nemen van medewerkers. Wanneer u kiest voor detachering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten en verplichtingen die gepaard gaan met fulltime medewerkers zoals belastingen, ziekteverlof, vakantiedagen en pensioenbijdragen. Bovendien bespaart u op de kosten van werving, selectie en training. Door de flexibele dienstverlening van RUFO betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft. Zo vermijdt u onnodige uitgaven. Bovenkant formulierOnderkant formulier

Vertrouwelijkheid

In de beveiligingsbranche is vertrouwelijkheid van het grootste belang. Bij RUFO begrijpen we dat onze klanten ons vertrouwen met gevoelige informatie over hun bedrijf en hun beveiligingsprotocollen. Daarom hebben we strikte beleidslijnen en procedures opgesteld om de privacy en vertrouwelijkheid van onze klanten te waarborgen. We zorgen ervoor dat de informatie die we ontvangen wordt behandeld met de grootste zorg en alleen wordt gebruikt voor het doel waarvoor deze is verstrekt. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.

de gedetacheerde beveiligers van rufo gaan zorgvuldig om met gevoelige informatie

Oplossingen gericht op uw wensen

Elke branche en elke situatie heeft unieke uitdagingen. Daarom worden de beveiligingsoplossingen van RUFO altijd afgestemd op uw organisatie en wensen. We nemen de tijd naar u te luisteren en komen met een plan op maat. Maar onze betrokkenheid stopt niet bij het opstellen van een plan; we blijven nauw met u in contact om ervoor te zorgen dat onze diensten blijven voldoen aan uw eisen zodat we onze dienstverlening steeds kunnen verbeteren.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u benieuwd wat RUFO Personeelsdiensten voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van detachering voor de beveiliging? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag uw specifieke wensen en hoe we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die past bij uw unieke beveiligingsbehoeften.

Plan een kennismaking