info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Winkelcentrum Vier Meren te Hoofddorp

RUFO schoonmaakdiensten is bijzonder trots door de gunning van Winkelcentrum Vier-meren te Hoofddorp.

Met een team van enthousiaste en betrokken collega’s zijn wij bijzonder trots om deze facilitaire opdracht gegund te hebben gekregen door onze opdrachtgever Brookland.

Over de opdracht

Per 1 maart 2023 zal RUFO Schoonmaakdiensten het gehele schoonmaakonderhoud gaan uitvoeren. Dat betekent dat wij de dagelijkse schoonmaak, periodieke glasbewassing en vloeronderhoud en roltrapreiniging zullen gaan uitvoeren binnen dit winkelcentrum. Dit alles op de dagelijkse basis en ten behoeve van dit schitterende winkelcentrum.

Uiteraard is er een team van betrokken collega’s eerder aangehaakt om succesvol van gunning naar opstart toe te werken. Hiermee komt er veel focus te liggen op de kwaliteit van de dienstverlening en het behalen van een zo optimaal mogelijke tevredenheid onder de bezoekers en huurders. Onze medewerkers zullen zeven dagen per week werkzaam zijn op dit winkelcentrum.

Over het project

Eind 2003 is in Hoofddorp-Centrum een groot complex opgeleverd, op een prominente locatie. De bebouwing past in de herontwikkeling en modernisering van het centrum van Hoofddorp. In het pand zijn Kruidvat, een Dirck III slijterij, een Dirk van den Broek supermarkt, Daan’s Coffee and More, Brainwash en Amazing Toko gevestigd. Het centrum trekt wekelijks zo’n 50.000 bezoekers.

Dit Winkelcomplex heeft een oppervlakte van  ± 4500 m²,  75 parkeerplekken in de ruime parkeergarage. Boven het winkelcentrum zijn 26 huurappartementen gerealiseerd, met 20 driekamerappartementen, 5 vierkamerappartementen en 1 vijfkamerappartement. De bijhorende trappenhuizen zullen ook wekelijks door RUFO schoonmaakdiensten schoon worden gemaakt. De fraaie parkeergarage zorgt ervoor dat dit winkelcentrum het startpunt van een heerlijk dagje winkelplezier in Hoofddorp is.

De parkeergarage, direct vanuit de bebouwing toegankelijk, is ontwikkeld door Brookland. Deze parkeergarage is in 2010 door Detailhandel Nederland uitgeroepen tot de beste parkeergarage van Nederland. Sinds 2005 onderzoeken ze jaarlijks parkeergelegenheden in Nederland. Voor de Parkeertest van 2010 heeft de jury maar liefst 75 parkeergarages in 24 verschillende steden bezocht.

Parkeergarage Vier Meren kwam daarbij als beste uit de test.
Met de opmerking ‘Een schone en prettige garage’.

Een impressie van Hoofddorp, Burgemeester van Stamplein:

vier meren winkelcentrum onderhouden door RUFO
vier meren winkelcentrum onderhouden door RUFO
vier meren winkelcentrum onderhouden door RUFO
vier meren winkelcentrum onderhouden door RUFO
vier meren winkelcentrum onderhouden door RUFO