info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Alles geregeld met één totaalpakket

Wanneer u kiest voor reguliere schoonmaak van RUFO ontvangt u altijd een totaalpakket waarmee de basisreiniging van uw gebouw of complex geregeld is. Dit pakket bestaat uit de diensten die op deze pagina vermeld staan. Daarnaast verzorgen wij ook nog, indien gewenst, specialistische reiniging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schoonmaakwerkzaamheden te bespreken.

Contact ons

reguliere schoonmaak

Glasbewassing

Schone glazen gevels zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Niet alleen voor de uitstraling naar buiten, ook uw bewoners, bezoekers en medewerkers kijken graag door heldere ramen naar buiten.

De vakkundige glazenwassers van RUFO Schoonmaakdiensten werken tot maximaal 7,5 meter hoogte handmatig op een ladder. En dankzij moderne apparatuur bereiken ze veilig nóg grotere hoogten.

Meer over glasbewassing

rufo Glasbewassing

Vloeronderhoud

Vloeren bevatten altijd veel meer vuil dan het oog opvalt. Regelmatig goed schoonmaken van vloeren is in druk gebruikte complexen dus een must. Maar… ieder vloertype vraagt om een eigen specialistische reinigingsaanpak. Welk type vloer u ook binnen uw complex heeft, RUFO Schoonmaakdiensten heeft voor iedere vloer een passend reinigingsplan.

Meer over vloeronderhoud

rufo vloeronderhoud

Controle & Evaluatie

Bij RUFO Schoonmaakdiensten verzekeren wij u van het beste schoonmaakresultaat. Dat is onze belofte en wat wij beloven, maken we waar. Om die beloofde kwaliteit continue te waarborgen, voeren onze projectleiders regelmatig controles uit. Op basis van hun bevindingen kunnen we waar nodig bijsturen. Uiteraard delen wij deze resultaten ook altijd met u! De formulieren van de evaluatie zijn inzichtelijk in de Clean IT app en we bespreken ze ook altijd persoonlijk.

Milieu- en gebruiksvriendelijke materialen en middelen

RUFO Schoonmaakdiensten maakt altijd gebruik van eigen producten en materialen. Deze hebben wij namelijk zorgvuldig geselecteerd om binnen onze milieubewuste standaard te passen en om de resultaten van onze Smart Cleaning methode te waarborgen.

Meer over levering schoonmaakproducten

rufo schoonmaakdiensten leiderdorp

Real time inzicht met de Clean IT app

Bij RUFO besteedt u de schoonmaakwerkzaamheden uit, maar behoudt u altijd het overzicht. In uw eigen omgeving van onze Clean IT app vindt u glashelder inzicht in o.a. alle gemaakte afspraken, verslaglegging van onze evaluaties en bijvoorbeeld de voor uw locatie bestelde materialen. Ook kunt u er opmerkingen aan ons kwijt. De gegevens zijn altijd real time te bekijken en dat doet u op een moment dat u het beste uitkomt.

Duurzame schoonmaak

We zijn altijd bezig met het verbeteren en innoveren van onze processen en materialen om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kunnen schoonmaken. RUFO doet veel onderzoek naar milieuvriendelijke schoonmaakmethoden om verschillende oppervlakken goed te reinigen zonder negatieve invloed op het milieu. Lees meer over onze inzet voor duurzame schoonmaak op de volgende pagina:

Duurzame schoonmaak

duurzame schoonmaak door RUFO

Specialistische reiniging

Naast reguliere schoonmaak verzorgen wij ook ieder soort specialistische reiniging die u zoekt. Denk aan het verwijderen van graffiti, desinfectie bij virussen (bijv. covid en noro), RVS ontroesten en coaten en meer! Bekijk welke diensten wij op dit vlak bieden.

Specialistische reiniging