info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Levering schoonmaakproducten

Een schone omgeving is essentieel voor het welzijn van uw personeel, bezoekers en cliënten. RUFO staat al jaren bekend als betrouwbare partner in schoonmaak die kan zorgen voor de schone omgeving die u zoekt. Om deze schoonmaak goed én milieuvriendelijk te kunnen verzorgen heeft RUFO een zorgvuldig samengesteld assortiment schoonmaakproducten. Om onze relaties optimaal te ontzorgen kan RUFO deze producten ook leveren voor het dagelijks gebruik door uw medewerkers op locatie. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw locatie te bespreken.

Contact

schoonmaakmiddel van rufo

Volledig ontzorgd

We kunnen onze partners volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaakbenodigdheden. RUFO levert alles wat nodig is voor een schone en opgeruimde kantooromgeving, van schoonmaakmiddelen tot vuilniszakken en sanitaire producten. Zo bent u met één leverancier altijd voorzien van al uw benodigdheden.

schoonmaakproducten van RUFO

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

We begrijpen dat we een rol spelen in het beschermen van onze planeet en we nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. We selecteren daarom altijd producten met een zo klein mogelijke impact op het milieu. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze materialen en bedrijfsvoering te verduurzamen. We zijn trots op onze inzet voor het milieu.

Flexibiliteit in levering

Uw bedrijf of organisatie is uniek. Elk bedrijf heeft andere uitdagingen en behoeften, en daarom biedt RUFO flexibele opties voor de levering van uw schoonmaakproducten. Of u nu grote bestellingen nodig heeft voor meerdere locaties, of alleen kleine leveringen zoekt, we kunnen een plan opstellen dat voldoet aan uw eisen. We zijn flexibel en kunnen ons aanpassen aan veranderingen in uw bedrijfsvoering.

Klantgerichtheid

Bij RUFO stellen we uw tevredenheid voorop. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen en gaan altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en producten. We luisteren naar uw feedback en passen onze diensten aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Ons team is toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice en we zijn altijd bereid om eventuele vragen of zorgen die u heeft te beantwoorden.

Contact

 

Betrouwbare levering schoonmaakproducten

Betrouwbaarheid is cruciaal als het gaat om de levering van producten. Daarom zorgen we ervoor dat uw producten altijd op tijd en in de juiste hoeveelheden worden geleverd. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat u nooit zonder de schoonmaakproducten komt te zitten die u nodig heeft.

Schoonmaakproducten van RUFO

Uw partner in schoonmaak

RUFO ziet zichzelf niet alleen als leverancier van schoonmaak en schoonmaakproducten, maar ook als partner die met u meedenkt om een schone en gezonde omgeving te creëren. Daarom nemen we altijd de tijd om de specifieke wensen en uitdagingen van uw organisatie te leren kennen. We staan klaar om u te adviseren over de beste producten voor uw specifieke behoeften en om eventuele vragen of zorgen die u heeft te beantwoorden.

Neem contact op