info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Vloeronderhoud

Een schone en goed onderhouden vloer is van levensbelang voor de uitstraling én levensduur van uw pand. Daarom zetten de deskundige medewerkers van RUFO zich in om met de beste technieken en producten uw vloeren in optimale conditie te houden. Onze expertise reikt van harde vloeren en tapijt tot natuursteen en andere speciale materialen, dus u kunt altijd terecht bij RUFO voor uw vloeronderhoud. Rufo verzorgt vloeronderhoud op zich of als onderdeel van een compleet schoonmaak- en onderhoudsplan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.

Neem contact op

Een voorbeeld van goed vloeronderhoud

Onderhoudsplan op maat

Elke organisatie heeft unieke eigenschappen. Daarom maakt RUFO een onderhoudsplan op maat voor uw vloer. Deze plannen zijn afgestemd op het type vloer en het gebruik van het oppervlak, maar ook op de eisen van uw organisatie over wanneer het onderhoud plaatsvindt. Onze experts werken nauw met u samen om uw wensen en de specifieke eisen van uw vloer te begrijpen. Zo behouden we de kwaliteit en uitstraling van uw vloeren zonder uw medewerkers en bezoekers tot last te zijn.

Duurzame reinigingsmethoden

Onze methoden voor vloeronderhoud zijn niet alleen gericht op effectiviteit, maar ook op duurzaamheid. Het milieu wordt steeds belangrijker, en mede daarom gebruikt ons team milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -methoden. Zo minimaliseren we de impact van het milieu van uw bedrijf.

Meer over milieuvriendelijke schoonmaak bij RUFO

Hoge reinigingsstandaarden

RUFO Schoonmaakdiensten neemt de hygiëne in uw pand serieus. Daarom houdt ons vloeronderhoud rekening met de beste praktijken op het gebied van hygiëne. Door uw vloer te reinigen in lijn met de hoogste standaarden draagt RUFO niet alleen bij aan een nette uitstraling, maar verminderen we ook de aanwezigheid van allergenen, stof en bacteriën. Zo dragen we bij aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers.

Vloeronderhoud voor alle soorten vloeren

Er zijn verschillende vloeren, en alle vloersoorten vereisen specifieke kennis en vaardigheden. Ons team van professionals is getraind in de zorg voor verschillende vloertypes, van klassiek parket en natuursteen tot linoleum en tapijt. Wij behandelen uw vloer met de juiste middelen en methoden zodat deze niet beschadigd raakt.

We investeren bovendien continu in de nieuwste technieken en materialen om de beste zorg voor uw vloeren te garanderen. Ons team is uitgerust met geavanceerde machines en maakt gebruik van hoogwaardige schoonmaakproducten om uw vloer zo grondig mogelijk te reinigen.

Volledig ontzorgd

Bij RUFO kunt u niet alleen terecht voor vloeronderhoud, maar voor alle diensten op het gebied van schoonmaak. We kunnen onze partners volledig ontzorgen met een schoonmaakplan op maat. Zo bieden we reguliere schoonmaak, glasbewassing, onderhoud van parkeergarages en kunnen we zelfs de schoonmaakproducten leveren voor uw organisatie. Bent u benieuwd naar wat RUFO nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op, een van onze schoonmaakexperts legt u graag meer uit over onze dienstverlening.

Neem contact op