info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

RUFO (h)erkent kwaliteit van schoonmaak

Werkt u met een ander schoonmaakbedrijf of gaat u zelf schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren? Het is van belang dat u deze werkzaamheden laat controleren door een ervaren adviseur. RUFO Schoonmaakdiensten is bevoegd om deze controles voor u uit te voeren. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Direct contact

VSR- of MKS-kwaliteitsmeting

Bij een controle beoordelen wij de schoonmaakwerkzaamheden aan de hand van het gevraagde kwaliteitssysteem (VSR of MKS). Daarmee bent u verzekerd van een objectief keuringsrapport, op basis van duidelijk omschreven en uniforme criteria.

Onafhankelijke keuring

Bij schoonmaakdiensten is het belangrijk een onafhankelijke partij de keuring uit te laten voeren. Alleen dan kunt u zeker zijn van een objectief oordeel. Veel partijen zijn namelijk te snel geneigd de eigen schoonmaakwerkzaamheden als voldoende te bestempelen, terwijl er eigenlijk meer moet gebeuren. RUFO biedt uitkomst als betrouwbare derde partij. We controleren de schoonmaakwerkzaamheden en stellen en gedetailleerd rapport op.

schoonmaak controle rufo

Ervaren adviseurs

De experts van RUFO zijn bijzonder kundig in schoonmaak en weten precies hoe de schoonmaak van een ruimte of pand ingericht zou moeten worden. Ze controleren op correcte uitvoer van de schoonmaakwerkzaamheden en omschrijven mogelijke tekortkomingen precies.

RUFO heeft jarenlange ervaring met het opstellen van keuringsrapporten en heeft manieren ontwikkeld om, met duidelijk beschreven en uniforme criteria, een rapport op te stellen waar u conclusies uit kunt trekken waar u wat aan heeft.

schoonmaak controle rufo