info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Gemiva-SVG Servicecentrum

Gemiva-SVG heeft voor de uitvoering van diverse facilitaire diensten gekozen voor de inzet van en door RUFO schoonmaakdiensten. Dit alles ten behoeve van hun mooie bedrijfslocatie in de gemeente Gouda.

Over de opdracht

Er zal in de basis worden ingezet op het gehele reguliere alsook periodiek schoonmaakonderhoud. Tevens zal ook de glasbewassing uitgevoerd worden, aangevuld met diverse specialistische diensten. Naast het werkprogramma als leidraad zal er worden meebewogen met de mate van bezetting, bezoek en vervuiling van het moment.

Alle uit te voeren werkzaamheden zullen middels de inzet van Smart-methodiek van Crohill worden uitgevoerd.

Over het servicecentrum

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte, of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. In het Servicecentrum in Gouda vind je de Raad van Bestuur en veel van de ondersteunende diensten, zoals de dienst Financiën en Informatievoorziening, afdeling Behandeling & Ondersteuning en de dienst Personeel, Organisatie en Opleidingen. In totaal werken er ruim honderd mensen, verdeeld over drie gebouwen. Ook cliënten van de Gemiva hebben er een werkplek in de kantinegroep en de administratiegroep. Zij werken in het Serviceteam Bleulandweg.

Dank aan Gemiva-SVG en het vertrouwen in ons familiebedrijf RUFO schoonmaakdiensten.

het pand van gemiva, onderhouden door RUFO