info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Complexbeheerder

Het is belangrijk dat uw (woon)complex goed beheerd wordt. U wilt mogelijke problemen voorkomen en, mochten ze toch voorkomen, zo snel mogelijk weer opgelost hebben. Daarom is het in sommige gevallen, zeker als er sprake is van een groot complex, verstandig een complexbeheerder of huismeester aan te stellen. Deze is altijd aanwezig en staat daarom altijd voor u klaar. De complexbeheerders van RUFO hebben ervaring, zijn goed opgeleid en staan voor u klaar met een breed aanbod aan dienstverlening.

Neem contact op

projecten rufo complexbeheer projecttoezicht

Betrouwbare complexbeheerder

Het spreekt voor zich dat u op uw complexbeheerder moet kunnen vertrouwen. Een betrouwbare complexbeheerder is niet alleen iemand die aanwezig is wanneer u hem nodig heeft, maar ook iemand die proactief handelt, anticipeert op mogelijke uitdagingen en snel reageert op onvoorziene omstandigheden. Bij RUFO begrijpen we het belang van deze betrouwbaarheid. Daarom selecteren we onze complexbeheerders met grote zorg.

Voor de gebruiker

Goed complexbeheer heeft niet alleen te maken met de fysieke uitstraling van een gebouw, maar ook met de tevredenheid van de gebruikers. Onze complexbeheerders zetten zich daarom in voor duidelijke communicatie en gebruikersgerichte dienstverlening. Ze onderhouden actieve relaties met bewoners, anticiperen op hun behoeften en zorgen voor open communicatie. Deze aanpak garandeert een fijne ervaring voor alle bewoners of gebruikers van uw gebouw.

Besparen met een complexbeheerder

Het aanstellen van een huismeester of complexbeheerder zorgt niet alleen voor een betere ervaring voor de bewoners of gebruikers van het pand, het kan u ook veel geld besparen. Als u niemand ter plaatse heeft moet u voor elk probleem een externe partij laten komen. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke problemen kan dit flink in de kosten gaan lopen. Met een huismeester ter plaatse kunnen de meeste problemen snel opgelost worden, zonder extra kosten voor u.

Verscheidenheid aan diensten

De huismeesters en complexbeheerders van RUFO hebben veel ervaring en kunnen een breed scala aan uitdagingen en problemen snel oplossen, zonder een externe partij nodig te hebben. Zo kunnen onze complexbeheerders u ontzorgen door kleine reparaties te doen, timmerwerk te verrichten, graffiti te verwijderen en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw pand? Neem dan contact op. We nemen graag de tijd om uw wensen en uitdagingen te horen en samen een passende oplossing te vinden voor uw complex.

gereedschapskist van een complexbeheerder van RUFO

Altijd iemand ter plaatse

Met een complexbeheerder van RUFO is er altijd iemand van uw team ter plaatse. Zo bent u er zeker van dat er snel gereageerd kan worden op storingen, overlast of andere problemen. Is er toch een externe partij betrokken, bijvoorbeeld bij ingewikkelde reparaties of incidenten waar de politie bij betrokken is? Dan is de huismeester aanwezig om deze partij te begeleiden.

Dienstverlening op maat

Ieder bedrijf en ieder complex is anders. Het spreekt dan ook voor zich dat uw pand unieke uitdagingen met zich meebrengt. De diensten van RUFO zijn daarom altijd flexibel inzetbaar. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf in een kennismakingsgesprek. Neem contact op om een gesprek in te plannen met een van onze experts op het gebied van complexbeheer.

Neem contact op