info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Reguliere schoonmaak

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt wanneer u kiest welk schoonmaakbedrijf u vertrouwt met uw reguliere schoonmaak. Het juiste bedrijf kan zorgen voor een schone, frisse en professionele uitstraling van uw pand of ruimte. Het verkeerde bedrijf kan juist leiden tot een vermoeide of zelfs vieze uitstraling en hygiëneproblemen in het pand.

reguliere schoonmaak uitgevoerd door rufo

Rufo

RUFO is al ruim 30 jaar een begrip in de schoonmaakbranche. We onderscheiden ons met onze hoge kwaliteit van schoonmaak, maatwerk en onze klantgerichtheid. Kiezen voor RUFO betekent kiezen voor een schoon pand. Neem contact met ons op bij interesse. We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Direct contact

Uitstraling

Eerste impressies zijn ontzettend belangrijk. Dat geldt zeker ook als het gaat om panden. Een potentiële bezoeker of mogelijke zakenpartner vormt meteen een oordeel zodra hij of zij uw locatie betreedt. Juist daarom is het zo belangrijk dat uw ruimte er goed verzorgd uitziet. Met de reguliere schoonmaak van RUFO is uw pand altijd blinkend schoon. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en daarmee een goed gevoel voor de bezoeker.

Hygiëne

Een onhygiënische ruimte is gevaarlijk, zowel voor werknemers als voor mogelijke bezoekers. Als een ruimte niet op de juiste manier wordt schoongemaakt kunnen bacteriën en virussen langer achterblijven en mensen besmetten. Kies daarom voor een schoonmaakbedrijf met veel ervaring zoals RUFO. Wij gebruiken de juiste schoonmaaktechnieken en producten om te zorgen voor een pand dat niet alleen visueel maar ook écht schoon is.

Reguliere schoonmaak op maat

De schoonmaakwerkzaamheden van RUFO worden altijd afgestemd op uw wensen. Per project maken we altijd een schoonmaakplan op maat. Is er behoefte aan wekelijkse of dagelijkse schoonmaak? Hebben de vloeren speciale zorg nodig? Kan er alleen op bepaalde uren gewerkt worden? Dit alles is bij RUFO geen probleem. We weten voor elke schoonmaakuitdaging een oplossing te vinden.

Duurzame reguliere schoonmaak

Duurzaamheid staat bij RUFO hoog in het vaandel. We maken zo veel als mogelijk gebruik van duurzame schoonheidsproducten. Zo gebruiken we cradle-to-cradle vuilniszakken en sanitaire hygiëneproducten met een ecolabel. Ook in onze schoonmaakmethoden proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

Professionele aanpak

RUFO gaat altijd uiterst professioneel te werk als het gaat om reguliere schoonmaak. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen nauwgezet het speciaal voor uw bedrijf opgestelde schoonmaakplan. Zo garanderen we een consistent schone ruimte.

rufo reguliere schoonmaak bij gemiva

Full service

De diensten van RUFO stoppen niet bij het simpelweg schoonmaken van de ruimte. Bijna alles is mogelijk. Zo verzorgen we ook de glasreiniging bij veel van onze relaties en ook behoren vloeronderhoud en specialistische diensten zoals het verwijderen van graffiti bij ons dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van schoonmaak, periodiek of eenmalig. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Clean IT App

RUFO neemt u alle schoonmaakwerkzaamheden en -verantwoordelijkheden uit handen. We begrijpen dat het toch fijn voor u is om overzicht te houden. Daarom hebben we de Clean IT app ontwikkeld. In deze app krijgt u informatie afgestemd op uw wensen. Zo vindt u overzichten van de gemaakte afspraken, verslagen van evaluaties en kunt u materialen bestellen. Ook kunt u opmerkingen achterlaten. Zo houdt u de controle over onze werkzaamheden.

Kennismaking

Wilt u kennismaken met RUFO en meer horen over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. We bespreken graag uw wensen en wat we voor u kunnen doen.

Plan een kennismakingsgesprek