info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

O’Neill Europe – Hoofdkantoor te Warmond

O’Neill is een toonaangevend surf- wintersport- en lifestylemerk uit de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor van O’Neill is gevestigd in het Nederlandse Warmond. RUFO verzorgt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in het pand.

Het gebouw van O'Neill, onderhouden door RUFO

O’Neill

O’Neill staat bekend als de uitvinder van moderne wetsuits. Mede met de verkoop hiervan groeide het uit tot een wereldberoemd merk. O’Neill is tegenwoordig actief in 86 landen. Alle Europese zaken van O’Neill gaan via het Europese hoofdkantoor in Warmond. Het is juist daarom belangrijk dat dit pand goed en verzorgd oogt. Hiervoor heeft O’Neill RUFO in de arm genomen. Onze schoonmakers zorgen voor een schone en professionele uitstraling van het hoofdkantoor.

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor O’Neill. Zo heeft het merk een stichting opgericht die jonge mensen leert over de zee. RUFO en O’Neill passen daarom goed bij elkaar. Duurzaamheid is ook erg belangrijk voor RUFO. Dat laten we zien met onze groene productkeuzes zoals de sanitaire hygiëneproducten met ecolabel van het merk Katrin.

Partner

Zowel op het gebied van professionaliteit als duurzaamheid sluit RUFO goed aan bij O’Neill. We zorgen voor goede schoonmaak van het pand en doen dit op een duurzame manier. RUFO streeft er altijd naar de perfecte partner te zijn voor bedrijven. We bedanken O’Neill Europe voor het vertrouwen en hopen op een goede voortzetting van de samenwerking in de toekomst.