info@rufoclean.nl 071 - 541 4095

Winkelcentrum Westzijde behouden Haven te Zaandam

We zijn verheugd om te melden dat RUFO schoonmaakdiensten de opdracht heeft gekregen om diverse facilitaire diensten uit te voeren ten behoeve van dit mooie winkelcentrum. Het gaat om een breed dienstenpakket met onder andere de gehele schoonmaakdienstverlening, glasbewassing, specialistische reiniging en roltrapreiniging.

rufo winkelcentrum westzijde behouden haven zaandam

Over het project

Het winkelcentrum is gelegen in Zaandam en is 7 dagen per week geopend. Op het grote parkeerdek is altijd veel parkeergelegenheid.

 

Over de opdrachtgever

Brookland is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 80 jaar actief is in het ontwikkelen, kopen en verkopen van nieuwe winkelcentra en wooncomplexen. Het bedrijf heeft 140.000 vierkante meter winkelruimte op meer dan 50 verschillende locaties in de gehele Randstad, variƫrend van supermarkten tot speciaalzaken. Deze panden variƫren van 80 vierkante meter vloeroppervlakte tot complete winkelcentra van meer dan 10.000 vierkante meter.

We willen onze medewerkers alvast veel succes wensen met de opstart van dit project. Ook willen we onze opdrachtgever, Brookland, bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!